تلفن : 73612-021

پمپ جکوزی چیست ؟

پمپ جکوزی موضوع جذابی است که در این مقاله می خواهیم به شرح آن بپردازیم. امروزه افراد بسیاری در خانه‌ های خود دارای جکوزی هستند. اما یکی از نکات مهم در استفاده از جکوزی ها، برخورداری از تجهیزات مناسب آن ها می باشد. معمولاً آب جکوزی ها حتی بدون اینکه افراد در آن ها شنا کنند، آلوده و کثیف می شود.

بنابراین برای استفاده از آن ها نیاز است آب‌شان تصفیه و شفاف سازی شود. لذا افراد می توانند از این پمپ برای شفاف سازی و تصفیه آب جکوزی خود استفاده کنند. همچنین از قابلیت ها و ویژگی های این محصولات به خوبی بهره مند شوند.

 

انواع این پمپ

پمپ جکوزی در انواع مختلف و مدل های متنوع طراحی و تولید شده است. همچنین مهم ترین وظیفه آن تصفیه و پاکسازی آب جکوزی و استخر می باشد. این نوع پمپ به عنوان یکی از سیستم های تصفیه ضروری و لازم در جکوزی ها مورد استفاده قرار می گیرد. چرا که وظیفه مهم و اصلی آن علاوه بر شفاف سازی آب، پمپاژ آن نیز می باشد.

علاوه بر این، این نوع پمپ ها دارای قطعه و اجزایی به نام فیلتر هستند. این قطعه آب آلوده جکوزی را تصفیه می کند و آن را برای دوباره استفاده کردن، به روش های مختلفی از جمله روش های شیمیایی پاکسازی می کند.

پمپ جکوزی جزو ضروری ترین و مهم ترین سیستم های یک استخر و جکوزی به شمار می ‌رود. بنابراین وجود آن ها برای تصفیه آب و برطرف کردن آلودگی آن بسیار مهم می باشد.

به همین منظور در جکوزی ها معمولاً از دو پمپ استفاده می‌ شود. اما در برخی از جکوزی ها که ابعاد آن ها بزرگتر است، تعداد بیشتری از این پمپ ها وجود دارد. این نوع پمپ با سرعت بسیار بالایی که دارد، آب های گرم را با فشار به سمت حوضچه جکوزی هدایت می کند. علاوه بر این از آن به عنوان وسیله ای برای آب درمانی نیز استفاده می ‌شود. پس این وسیله بسیار محبوب و کاربردی می باشد.

 

پمپ جکوزی برای فشار نازل‌های جکوزی استفاده می‌شود. لیست قیمت انواع پمپ جکوزی را می‌توانید از نماینده فروش پمپ‌های جکوزی صاد دریافت نمایید.
پمپ جکوزی برای تامین فشار نازل های جکوزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مزایای پمپ جکوزی

همان طور که می دانیم افراد برای پاکسازی و از بین بردن آلاینده های موجود در آب جکوزی خود، از مواد ضدعفونی و کلر استفاده می کنند. اما یکی از مهم ترین نکات برای شنا کردن در جکوزی ها، گردش آب می باشد. به عبارت دیگر اگر آب جکوزی ها در گردش نباشد و حرکت نکند، ممکن است جلبک ها و باکتری های عفونی در آن رشد کنند.

بنابراین افراد می توانند با استفاده از پمپ جکوزی که از مزایای بسیاری برخوردار است، سبب حرکت و گردش آب در جکوزی خود شوند.

سپس با اطمینان کامل از ضدعفونی بودن آب، در جکوزی شنا کنند. یکی از مهم ترین ویژگی ها و مزایای پمپ ، فشار و سرعت بسیار بالا برای پمپاژ آب گرم به داخل حوضچه جکوزی می باشد.

مزایا:

علاوه بر این، از دیگر ویژگی ها و مزایای پمپ می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • پمپ جکوزی آب گرم و مواد ضدعفونی کننده را با فشار و سرعت بالا به داخل جکوزی هدایت می کند. به همین منظور افراد می ‌توانند حداقل ۸ ساعت در طول روز در جکوزی خود شنا کنند.
  • این نوع پمپ خستگی افراد را هر زمان که لازم باشد، برطرف می کند. به عبارتی، افراد می‌ توانند برای برطرف کردن پریشانی و خستگی خود، از این پمپ که آب گرم را با فشار وارد جکوزی می کند، استفاده کنند.
  • مصرف انرژی در این پمپ ها بسیار کم و مناسب است. چرا که افراد می توانند آن را در حالت اتوماتیک قرار دهند. این حالت علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی، در مصرف برق نیز صرفه جویی می کند.
  • قدرت موتور پمپ  بسیار بالا است. به همین دلیل توانایی هدایت آب با فشار بسیار بالا را به داخل جکوزی دارد.
  • در تولید پمپ  از پایه هایی که از لرزش آن ها جلوگیری می کند، استفاده شده است. بنابراین این پایه ها از لرزش و صدای بسیار زیاد پمپ جلوگیری می کنند.

 

پمپ‌های جکوزی در مدل های مختلف و سایز های متنوع برای انواع کاربرد ها ساخته می‌شود.
یک پمپ جکوزی برای یک جکوزی 4 نفره

 

نحوه نصب پمپ جکوزی

نصب و اجرای پمپ جکوزی از اهمیت بسیاری برخوردار است. چرا که نصب و راه اندازی این پمپ ها به شکل صحیح و مناسب در عملکرد و بازدهی بیشتر آن ها نقش گسترده دارد. علاوه بر این افراد می بایستی قبل از نصب این تجهیزات، مکان مناسب برای آن ‌ها را در نظر بگیرند. زیرا موتور این پمپ هنگامی که کار می کند دچار لرزش و صدا می شود. اما افراد با انتخاب مکان مناسب برای نصب آن ها و استفاده از پایه های لرزه گیر می توانند از عملکرد بسیار خوب آن ها بهره مند شوند.

علاوه بر این، یکی از نکات بسیار مهم در نصب پمپ  توجه به تعادل این وسیله با راندمان و قدرت موتور آن می باشد.

اولین گام

در اولین گام، افراد می بایستی سبد صافی پمپ های جکوزی را نصب کنند. صافی قطعه ای است که ذرات و مواد جامد، مو، قطعات، نخ و دیگر لوازم بزرگ را در دام می ‌اندازد. به عبارت دیگر این قطعه از ورود ذرات معلق آب جکوزی به لوله های پمپ جلوگیری می کند. از آنجایی که نصب این قطعات در مکان نامناسب سبب ایجاد اختلال در عملکرد شان می شود، لازم است بهترین مکان برای نصب و راه اندازی آن ها انتخاب شود. همچنین افراد می بایستی این پمپ ها را زیر خط آب جکوزی و کاسه آن نصب و راه اندازی کنند.

معمولاً این پمپ و هر یک از قطعات آن در طول زمان دچار آسیب و مشکل می شوند. بنابراین در جکوزی ها از دو یا چند پمپ استفاده می شود. در نتیجه افراد می ‌توانند هنگامی که یکی از پمپ ها آسیب دیده است، از پمپ دیگر برای گردش آب استفاده کنند. پس نحوه نصب پمپ  برای عملکرد بهینه و مناسب آن بسیار مهم است. همچنین افراد می توانند در طولانی مدت از این تجهیزات پر کاربرد استفاده کنند.

 

 

 

 مشخصات فنی

در طراحی این پمپ‌ها از پیشرفته ترین قطعات و تجهیزات روز دنیا استفاده شده است. چرا که جنس بدنه و پوسته پمپ های جکوزی چدن ضد زنگ می باشد. به همین منظور در برابر زنگ زدگی از خود مقاومت بسیاری نشان می دهند. پروانه و شفت این نوع پمپ نیز از استیل استنلس طراحی و تولید شده اند که بسیار مقاوم و مستحکم هستند.

بنابراین افراد می توانند با اطمینان کامل، از این نوع پمپ در جکوزی خود استفاده کنند. فشار کاری این پمپ ها در شبانه روز ۱۲ بار است. همچنین توانایی کار کردن در جکوزی هایی که دمای آب و سیال در آن ها بین ۱۰ درجه تا ۸۵ درجه سانتی گراد است، دارند. لذا این پمپ از مشخصات فنی بسیاری برخوردار می باشد که سبب افزایش کاربرد و مزایای آن شده است.

مشخصات فنی:

از مهم ترین مشخصات فنی پمپ می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  1. جنس بدنه این پمپ، چدن و پروانه آن استیل استنلس است.
  2. توان این نوع پمپ ها ۳ تا ۱۱ کیلو وات است. بنابراین در جکوزی های خصوصی و عمومی مورد استفاده قرار می گیرند.
  3. ورودی و خروجی در پمپ های جکوزی و اتصال لوله این راه ها، به صورت فلنجی طراحی شده است.
  4. جنس پوسته موتور پمپ آلومینیوم، جنس سیم کشی موتور آن مس و نوع موتور آن تک فاز است.

مسلماً پمپ های جکوزی به عنوان مهم ترین عنصر شفاف سازی آب در این مکان ها به شمار می روند. به همین منظور استفاده از سیستم های گردش آب و تصفیه سازی آن با توجه به ظرفیت مناسب و عملکرد بهینه، لازم و ضروری می باشد.

انواع پمپ های جکوزی

این پمپ ها در دو نوع بدون مو گیر و موگیر دار به بازار ها عرضه می شوند. بنابراین افراد می‌ توانند با توجه به نیاز خود این پمپ ها را خریداری کنند و از مزایای آن ها بهره مند شوند. پمپ های جکوزی موگیر دار: در این نوع پمپ ، سبد موگیر در قسمت مکش پمپ وجود دارد. وظیفه مهم و اساسی این سبد، جلوگیری از ورود ذرات معلق و مواد جامد موجود در آب به لوله های پمپ می باشد.

همچنین این سبد از ورود هوا به پمپ نیز جلوگیری می کند. بنابراین افراد با خرید پمپ های جکوزی موگیر دار می توانند در طولانی مدت از آن ها استفاده کنند. همچنین از وارد شدن مشکلات و آسیب به این تجهیزات جلوگیری کنند.

 پمپ های جکوزی بدون موگیر

از این نوع پمپ  بیشتر در استخرها و جکوزی های بزرگ و عمومی استفاده می کنند. چرا که تصفیه آب و گردش آن در این استخر و جکوزی ها نیاز به استفاده از چند پمپ دارد. همچنین حجم آب و گردش آن بسیار بالا است. لذا افراد می توانند با استفاده از پمپ های جکوزی بدون موگیر در این مکان ها، از یک موگیر بزرگ استفاده کنند.

از طرفی، برای نظافت آن فقط کافی است یکبار درب موگیر باز شود. اما می توان گفت استفاده از چند پمپ در مکان های بزرگ، نیاز به اتصال موازی دارد. یعنی این تجهیزات می بایستی به صورت موازی نصب و راه اندازی شوند. یکی از نکات بسیار مهم در استفاده از پمپ های جکوزی، انتخاب این تجهیزات با عملکرد و کیفیت مناسب می باشد. بنابراین افراد می بایستی علاوه بر در نظر گرفتن کیفیت این پمپ ها، آن ها را از سایت های معتبر و قابل اطمینان خریداری کنند. همچنین از خدمات پس از فروش آن ها بهره مند شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مقاله